Overslaan en naar de inhoud gaan

Verplaats uw denken naar Chemelot

Chemelot is méér dan een industrieterrein. Het is een unieke chemie- en materialencommunity die zorgt voor een versnelde businessgroei via de open uitwisseling van ideeën. Chemelot is ontworpen vanuit één centrale gedachte: het samenbrengen van kennis en vaardigheden die normaliter alleen toebehoren aan grote organisaties, en deze toepassen binnen een flexibele community van kleine en grote chemische bedrijven, die de kijk op de chemische industrie ingrijpend verandert.

Klik hier om de hoge kwaliteit Chemelot movie (mp4, 8Mb) te downloaden.

Diverse bedrijven van wereldfaam hebben hier de meest succesvolle en innovatie-gedreven chemie- en materialencommunity van Nederland tot stand gebracht. Dit gebeurt in een omgeving waar gelijkgestemde bedrijven van elke leeftijd en omvang profiteren van gedeelde kennis, korte afstanden, uitstekende faciliteiten en open innovatie om de ontwikkeling van nieuwe producten en producttoepassingen te versnellen.

Chemelot is niet voor iedereen, maar niet iedereen denkt dan ook als wij. Als u onze filosofie deelt, nodigen wij u graag uit om uw denken te verplaatsen naar Chemelot, de chemical innovation community. Want innovatieve chemie begint hier.