Overslaan en naar de inhoud gaan

Judy op het Veld benoemd als Manager Communications bij Chemelot

Sittard-Geleen, 12 april 2017 – Judy op het Veld is benoemd in de functie van Manager Communications Chemelot van Chemelot, de unieke chemie- en materialen community in Zuid-Limburg. Vanuit deze rol geeft Op het Veld invulling aan de centrale communicatieactiviteiten vanuit Chemelot. Leidend thema hierbij is ‘centraal waar het moet, decentraal waar het kan’. Belangrijke bouwsteen voor de verbetering van de reputatie van Chemelot is een langjarige communicatie- en positioneringsinspanning van Chemelot. Door de aanstelling van Op het Veld wordt verdere invulling gegeven om de Chemelot 2025 visie concreet te maken.

Chemelot werkt als een groeimotor voor economie en werkgelegenheid en door de gemeenschappelijke visie en de samenwerking tussen de 150 gevestigde bedrijven heeft het bedrijventerrein een bijzonder karakter. Chemelot heeft als ambitie om in 2025 de meest competitieve en duurzame chemie en materialen site van Europa te zijn. Krachtig concurreren en de transitie naar duurzame processen en producten zijn daarin essentieel. Daarmee bouwt Chemelot voort op de voor Europa unieke locatie waar R&D en productie al bijna honderd jaar zeer succesvol met elkaar verbonden zijn.

Op het Veld heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van communicatie. Zij werkte onder andere binnen de ICT, de financiële wereld en bij verschillende communicatiebureaus. De laatste jaren was zij werkzaam als hoofd corporate communicatie bij HEMA en als manager communicatie bij de KNVB.

‘Na mijn verhuizing naar Limburg vorig jaar, ben ik erg blij en vereerd met deze kans. Een hele mooie en inhoudelijke uitdaging om de communicatie vanuit Chemelot op een hoger plan te brengen. Het is een gevarieerde en veelomvattende functie, waar ik met veel plezier en passie invulling aan ga geven! Ik kijk ernaar uit om in goede samenwerking met de organisaties op Chemelot en stakeholders te werken aan de realisatie van deze ambitie die onderdeel is van de visie Chemelot 2025’; aldus Judy op het Veld.

Verder is Klaas Bos voor twee dagen in de week aangesteld als communicatiemanager voor Chemelot; hij blijft daarnaast verbonden aan Brightlands Chemelot Campus.