Overslaan en naar de inhoud gaan

Wessem Port Services Group

Wessem Port Services Group BV is een allround op- en overslagbedrijf voor droge bulk en containers. Core-business is havenexploitatie en de logistiek in al haar multi-modale facetten.

WPS houdt zich bezig met op- en overslag (jaarlijks 4 mio ton) en bewerking van bulkgoederen (zoals zeven, breken,verpakken) met het bijbehorende transport via water, weg en spoor. Vele klanten hebben deze logistieke activiteiten volledig aan WPS uitbesteed. De opslag van goederen kan zowel in hallen, in de open lucht alsook op vloeistofdichte vloeren geschieden.

Naast de haven in Stein exploiteert de WPS Group nog 5 andere havens in Nederland en België. In Wessem, Maastricht (2), Lanaken en Tessenderlo kunnen binnenvaartschepen tot ruim 2.500 ton terecht.

De meest recente uitbreiding van WPS Stein is een nieuw innovatief logistiek concept voor transport, opslag en overdekte belading van kunstmest in binnenvaartschepen. Met deze bargeloader zijn we in staat, ongeacht welk weertype, snel en veilig de schepen te beladen.

Wessem Port Services Group BV is ISO 9001:2008 en VCA** gecertificeerd en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een allround, grensverleggende, innovatieve, logistieke dienstverlener en is sinds jaren dé thuishaven voor vele gerenommeerde, internationale bedrijven in diverse bedrijfstakken.

Wessem Port Services Group