Overslaan en naar de inhoud gaan

TSA Safety Services

De TSA Safety Group is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het leveren van materialen en diensten op het gebied van (brand)veiligheid in de breedste zin van het woord en speciaal gericht op de industrie.In de afgelopen jaren is gebleken dat er een steeds grotere vraag is naar leveranciers welke een kwalitatief hoogwaardig product/hoogwaardige dienst kunnen aanbieden.

Een organisatie welke deze diensten levert aan haar opdrachtgevers dient allereerst zelf goed op orde te zijn. Daarom besteedt TSA vanaf het begin veel zorg aan kwaliteit en continuïteit van haar producten en diensten en zijn wij al jaren ISO-9001, NEN 4400-1 en VCA-P gecertificeerd. Ook de vakkundigheid en vakbekwaamheid van onze medewerkers staan hoog in het vaandel.

Door de reeds jarenlange ervaring op het gebied van (brand)veiligheid, hebben wij een zeer breed pakket aan materialen en diensten kunnen ontwikkelen. Om onze expertise op de juiste plaats in te zetten bestaat de TSA Safety Group uit diverse bedrijven.

TSA Safety Services B.V. 
TSA Safety Services is gespecialiseerd in het beschikbaar stellen van veiligheidspersoneel en heeft een grote verscheidenheid aan veiligheidsfunctionarissen in dienst die, afhankelijk van de behoefte van de opdrachtgever, ingezet kunnen worden. Deze functionarissen worden met name ingezet in de (petro-)chemische industrie maar ook bijvoorbeeld bij brandweerkorpsen, bouwprojecten, grote evenementen, tv-producties of zorginstellingen, tevens zijn wij gevestigd in België.

Kijk voor meer informatie op www.tsa-bv.nl.