Overslaan en naar de inhoud gaan

Tebodin

Tebodin, onderdeel van Bilfinger SE is een multidisciplinair consultancy en engineeringbureau. Vanuit een netwerk van 50 kantoren biedt Tebodin wereldwijd zijn opdrachtgevers zowel internationale expertise als lokale knowhow op vele technische vakgebieden waaronder industrie, health & nutrition, olie & gas, chemie, infrastructuur, energie en milieu.

Tebodin biedt de volgende onafhankelijke diensten, zowel separaat als integraal: consultancy, ontwerp en engineering, projectmanagement, procurement en constructiemanagement. Door het multidisciplinaire karakter van onze organisatie en de flexibele organisatie die daaruit volgt leveren wij diensten die volledig toegespitst zijn op uw specifieke vragen.

Van 2003 tot 2016 was Tebodin met een engineeringsteam gevestigd in een site-office op het Chemelot terrein. Daarnaast was Tebodin tevens gevestigd in Maastricht. Vanaf 2016 zijn beide kantoren samengebracht in het Tebodin kantoor op het Business Park Stein, direct grenzend aan het Chemelot terrein en is zo in staat lokale opdrachtgevers snel en efficiënt te helpen bij het realiseren van hun projecten. In dit kantoor is dus tevens het Chemelot siteteam ondergebracht.

Tebodin ontwikkelt projecten en ondersteunt de lokale opdrachtgevers bij de dagelijkse bedrijfsvoering, inclusief Quick Service Engineering in een of meerdere disciplines, en levert op die manier een bijdrage aan hun leverbetrouwbaarheid.