Overslaan en naar de inhoud gaan

Strukton Worksphere

Strukton Worksphere (SWS) neemt de hele zorg van techniek en gebouwen op zich. SWS ontwerpt, ontwikkelt (bouw en installaties) en exploiteert (bouwkundig, installatietechnisch, energie en eventueel de aansturing van de volledige facilitaire dienstverlening) technische installaties en gebouwen. SWS is actief in alle fasen van het bouwproces. Van initiatief, ontwikkeling en realisatie tot en met bouw-en installatietechnisch beheer en onderhoud. Strukton Worksphere werkt vanuit een integrale aanpak, waardoor al in een vroeg stadium naar de exploitatie wordt gekeken. Resultaat is een bovengemiddelde prijs-kwaliteitverhouding. Dit alles met steeds als doel: het creëren van een veilige, comfortabele en duurzame werk- en verblijfsomgeving voor de eindgebruiker.
Bij Strukton Worksphere werken 1800 mensen, verspreid over het hele land.

Integratie
Sinds 1 januari 2014 hebben Strukton Bouw en Strukton Worksphere de krachten gebundeld. Deze stap heeft als gevolg dat Strukton Worksphere nu een totaalaanbod van ontwerp, bouw, beheer en exploitatie kan leveren. Hiermee kan Strukton Worksphere de gehele zorg voor uw gebouw uit handen nemen. Dit doet SWS bij talrijke projecten waaronder meerdere PPS-contracten, o.a. bij de Kromhout Kazerne in Utrecht, het hoofdgebouw van Dienst Uitvoering en Onderwijs en de Belastingdienst in Groningen en het ministerie van Financiën in Den Haag.

Visie en strategie
Strukton Worksphere ziet zich als regisseur van vraagstukken ‘met een dominante bouwkundige, installatietechnische en uitvoerende component’ door de verantwoordelijkheid te nemen voor performance en integrale kosten.
SWS is in staat om complexe en kritische gebouwen en installaties te ontwerpen,bouwen en onderhouden. Bij het ontwerp, realisatie en het onderhoud van de gebouwen en installaties denken wij vanuit de door de klant gewenste functionaliteit en de businesscase.
SWS doet dit met gecommitteerde, deskundige en vakkundige mensen die met respect voor klant en techniek werken. Door de synergie met onze zusterbedrijven zal er een gemeenschappelijke hogere kwaliteit ontstaan in dienstverlening en producten. Strukton is een fullserviceprovider voor accomodaties en infrastructuur.

Industrie
Niet alleen in de publieke gebouwen heeft Strukton een sterke naam. Ook bij industriële bouwwerken zoals bijvoorbeeld het ketelhuis van Sara Lee International in Utrecht en Urenco in Almelo heeft Strukton Worksphere ervaring opgedaan met de realisatie en renovatie van industriële bouwwerken.

Strukton WorksphereStrukton Worksphere