Overslaan en naar de inhoud gaan

ProfCore

De afgelopen 25 jaar hebben de bedrijven op Chemelot ervaren wat onze vakmensen kunnen bieden; van procesoperating tot het afvullen van gasflessen en het professionaliseren van logistieke processen. ProfCore verzekert bestaande en nieuwe partners dat de processen binnen Chemelot correct, betrouwbaar en professioneel opgepakt worden.

Ieder bedrijf zou zich moeten richten op datgene waar ze écht goed in is: haar core business. Dat is precies wat ProfCore doet. Wij leveren vakmensen en zijn specialist in de uitvoering van industriële productie- en logistieke processen in diverse branches. Van chemie tot voedingsmiddelen, van agro tot papier. Of het nu gaat om de inzet van flexibele arbeid of om het organiseren van het gehele proces. Dit doen we in Limburg, Brabant en Gelderland, maar ook in Duitsland. We zijn uniek in onze branche. ProfCore heeft een eigen CAO en onze vakmensen zijn in dienst van ProfCore. Opdrachtgevers profiteren van de betrokkenheid en voordelen die dat oplevert.

Uw situatie, ons uitgangspunt
Elke bedrijfssituatie is anders en vraagt om maatwerk. ProfCore speelt hierop in middels een uniek “business model”. We werken met drie modellen, die we vervolgens per situatie specifiek invullen:

1)  Outsourcing
Uit strategische overweging kunt u besluiten één of meer bedrijfsactiviteiten bij ProfCore onder te brengen. In dat geval neemt ProfCore alle verantwoordelijkheden op zich. Samen met u wordt vorm gegeven aan het totaalpakket. Wij realiseren een kostenbesparing van 15 tot 25%.

2)  Turn-key projects
ProfCore voert voor u van ‘kop-tot-staart’ een project uit. Hierdoor kunt u zich richten op uw core business en weet u dat zowel de kwaliteit, timing en kosten zijn geborgd.

3)  ProfCore medewerkers
Wanneer u één of meer medewerkers met kennis van zaken nodig heeft, dan bieden onze ProfCore medewerkers een uitkomst. ProfCore medewerkers met de juiste ervaring, opleiding en een uitstekende veiligheidsattitude. ProfCore zet een goed service team in met vakmensen onder begeleiding van een teamleider, zodat uw organisatie hier niet mee wordt belast.

Door te kiezen voor onze vakmensen borgt u uw veiligheid, kwaliteit, continuïteit, flexibiliteit, kostenbeheersing en spreidt u uw bedrijfsrisico. Dat is wat ons unieke business model voor u kan betekenen.

ProfCoreProfCore