Overslaan en naar de inhoud gaan

Port Health Centre

Port Health Centre levert medische zorg aan bedrijven en particulieren in het haven- en industriegebied van Rotterdam, Moerdijk en Geleen. Dankzij ons uitgebreide aanbod aan specialistische medische diensten, het geleverde maatwerk en een 24/7 dienstverlening zijn wij uniek in de regio’s.

Onze ongevallenhulp is erop gericht dat uw bedrijf kan blijven draaien, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Port Health Centre heeft eerste hulpposten in de Botlek, Moerdijk en Geleen van waaruit we heel snel eerste hulp kunnen verlenen bij alle denkbare incidenten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het inrichten en operationaliseren van medische zorgposten en -netwerken op elke gewenste locatie. Door het opzetten van een zorgnetwerk kunnen we al uw zorg uit handen nemen, van opvang tot en met ziekenhuis.

Port Health Centre is de specialist voor het behandelen van chemische letsels en aandoeningen. Met meer dan dertig jaar behandelervaring van chemische ongevallen, weten wij precies wat nodig is om de juiste medische zorg te verlenen. Onze organisatie is op dit gebied dan ook een belangrijke kennispartner voor omringende ziekenhuizen.

U kunt ook bij ons terecht voor een bedrijfsspecifiek abonnement ongevallenhulpverlening. Zo bent u verzekerd van de juiste medische hulpverlening op het juiste moment. We leren uw bedrijf graag beter kennen, zodat we een inschatting kunnen maken voor de meest optimale en complete medische assistentie. Niet alleen op het moment van het ongeval zelf, maar ook in een later stadium. Denk bijvoorbeeld aan maatschappelijke of psychologische ondersteuning en werkhervattingsadvies.