Overslaan en naar de inhoud gaan

Oogwereld Ritchi

Oogwereld Ritchi, onderdeel van de Oogwereld Groep, loopt al meer dan 30 jaar voorop in de levering van veiligheids- en beeldschermbrillen met de daarbij behorende zeer uitgebreide oog zorg.
Gerenommeerde bedrijven en industrieën uit de gehele Regio doen al van oudsher een beroep op de aanwezige specialismen en de vakkennis van de opticiens van Oogwereld Ritchi. Veiligheid, efficiëntie, kwaliteit, service, gerichte oog zorg en de bijbehorende nazorg, vormen dan ook de uitgangspunten van ons team. 
“Wij zijn pas tevreden, als u dat ook bent”.
Werknemers en leidinggevenden krijgen dagelijks in uiteenlopende branches te maken met onveilige situaties. Door alsmaar groeiende technologieën, industrieën en interactieve werkplaatsen, hebben ogen het op de werkvloer vaak zwaar te verduren.
Door gerichte oogbescherming met veiligheids- en beeldschermbrillen van Oogwereld Ritchi, wordt oogletsel voorkomen. Als werkgever kunt u namelijk in het geheel aansprakelijk worden gesteld, indien uw werknemer tijdens werkzaamheden oogletsel oploopt en dus zonder oogbescherming aan het werk is.

Het Oogwereld Ritchi aanbod in veiligheids- en beeldschermbrillen is overweldigend. Daar staat Oogwereld Ritchi al jaren om bekend.

Oogwereld Ritchi heeft een eigen collectie veiligheids- en beeldschermbrillen, al deze brillen voldoen aan de strengste veiligheidseisen en zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Tevens is Oogwereld Ritchi dealer voor Intersafe-Groeneveld, Proteye en Van Der Putten. 
Onze gediplomeerde opticiens zijn iedere donderdag de gehele dag aanwezig op het Chemelot terrein. Op het Chemelot terrein hebben wij de beschikking over een ruimte en kunnen wij indien wenselijk ook een oogmeting doen.
Uw werknemers kunnen voor een oogmeting en uitzoeken van een veiligheids- en beeldschermbril ook terecht in onze winkel in Maastricht. 
Oogwereld Ritchi brengt vrijblijvend een bezoek aan uw bedrijf.

Met Oogwereld Ritchi kijkt u veilig naar de toekomst

  • Deskundig advies en professionele begeleiding
  • Op sterkte geleverde veiligheids- en beeldschermbrillen
  • Zéér concurrerende prijzen
  • De brillen voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen
  • Knowhow verkregen door jarenlang vakmanschap en ervaring
  • Aanzienlijke reductie van oogletsel op de werkvloer
  • We staan voor kwaliteit en persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • Gegarandeerd tevreden oog-beschermde medewerkers.