Overslaan en naar de inhoud gaan

LAUDY Bouw & Ontwikkeling

LAUDY, EEN INNOVATIEVE BOUWER MET EEN RIJKE TRADITIE
LAUDY Bouw & Ontwikkeling B.V. is een bouwonderneming die bestaat sinds 1852 en actief is in de burgerlijke- en utiliteitsbouw. LAUDY is een zelfstandig opererende dochter van Ballast Nedam en realiseert met ca. 240 medewerkers een jaaromzet van ca. 110 miljoen euro.

LAUDY is gespecialiseerd in de nieuwbouw, renovatie en restauratie van utiliteits-, 
industrie-, en woongebouwen. Als productverantwoordelijk bouwondernemer kan LAUDY de integrale verantwoordelijkheid en coördinatie voor de gehele bouwkolom op zich nemen. Met een heldere kijk op ontwikkelingen, een procesmatige werkwijze, een concurrerend prijsniveau en een grote regionale betrokkenheid is LAUDY de ideale partner om mee te bouwen.

INDUSTRIESERVICE
Reeds meer dan 40 jaar is LAUDY als bouwkundig aannemer werkzaam voor de grote industrieën in Nederland. Al deze opgedane kennis rondom het veilig bouwen in industriële omgevingen is gebundeld binnen onze afdeling Industrieservice. Deze afdeling is met een vast team op Chemelot aanwezig voor het uitvoeren van nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden voor diverse opdrachtgevers binnen de Chemelot community.