Overslaan en naar de inhoud gaan

IAZI

Sitech is als beheerder verantwoordelijk voor de ondersteunende diensten op de Chemelot Site, zoals de bedrijfsbrandweer, security en infra en we zijn eigenaar van de afvalwaterzuiveringsinstallatie (IAZI). Daarnaast verzorgt Sitech het complete onderhoud van fabrieksinstallaties, van probleemanalyse tot scope en van management en planning tot uitvoering en borging. Wij ondersteunen u bij de uitvoering van projecten en risicostudies, het voldoen aan de wet- en regelgeving door het verkrijgen van vergunningen en het managen van crisissituaties. 
Hoe gevarieerd ook, al onze diensten zijn erop gericht de prestaties van uw bedrijf te verbeteren.

Integrale aanpak zorgt voor synergie
Sitech baseert haar dienstverlening op een integraal pakket, inclusief financiën, inkoop, documentatie en ICT. Door deze aanpak is een optimale synergie haalbaar, met een positief effect op kwaliteit en kosten.

Shared competence center
We hebben specifieke expertise gebieden in huis waardoor we optreden als shared competence center voor onze klanten. Kritische expertises worden actief gewaarborgd, zowel technische expertises als het ontwikkelen van kennis en ervaring op het gebied van veiligheid (incl. nuclear safety), risicoanalyses, instrumentatie, process control, corrosie expertise en business information management (ICT).

Neem contact met ons op
Algemene informatie en Maintenance Services: tel. +31 (0)46 476 6066, communications@sitech.nl 

Site Services: tel. +31 (0)46 476 6346, parkservices@sitech.nl  
IAZI: tel. + 31(0)46 476 3100, iazi@sitech.nl 

Klik voor meer informatie over Sitech Services.

IAZI