Overslaan en naar de inhoud gaan

Aandrijftechniek Limburg

Als dochter van De Bruin Techniek Groep houdt Aandrijftechniek Limburg zich bezig met de technische dienstverlening aan industriële eindgebruikers. Het op de nieuwste marktontwikkelingen en klantenwensen afgestemd en leverbaar productenpakket bevat meer dan 55.000 artikelen van nationale en internationale topmerken. Binnen de twee marktformules, in Limburg is dit Aandrijftechniek Limburg en in Noord Brabant is dit De Bruin Techniek, neemt aandrijftechniek een belangrijke plaats in.

In de ruim 40 jaar dat het bedrijf bestaat, heeft het een schat aan kennis en ervaring op het gebied van aandrijftechniek opgebouwd. Daardoor kan het bedrijf adviseren en ondersteunen bij het in beweging houden van productieproces. Naast de vestiging op Chemelot heeft Aandrijftechniek Limburg ook een vestiging in Sittard waar de grootste voorraad aandrijfproducten in de provincie Limburg ter beschikking staat.

Wij werken met negentien in de regio gewortelde vestigingen en circa 100 medewerkers als familiebedrijf aan de verdere uitbouw van onze koploperspositie in Zuid Nederland en Vlaanderen.

Aandrijftechniek Limburg