Overslaan en naar de inhoud gaan

Inleiding

Op Chemelot zijn veel verschillende typen bedrijven en branches gevestigd: van basischemie tot fijnchemie, van grondstoffen producerende bedrijven tot bedrijven die nieuwe producten ontwikkelen en van start-ups tot multinationals. 

Eén ding hebben al deze bedrijven gemeen: ze zijn onderdeel van de Chemelot community en gedragen zich ook op die manier. Ze staan ervoor open om in samenwerking met en met behulp van andere bedrijven continu te innoveren op het gebied van producten, toepassingen, productieprocessen, businessmodellen, organisatievormen en ga zo maar door.

In deze sectie vindt u een overzicht en korte beschrijving van bedrijven die tot de Chemelot community behoren. Binnen de Chemelot community onderscheiden we vier categorieën bedrijven. Categorie 1 t/m 3 verwijst naar de levensfase van het bedrijf. Categorie 4 is bestemd voor de Service Providers. Deze bevinden zich verspreid over de hele locatie, of in de directe nabijheid – strategisch gepositioneerd ten opzichte van hun klanten.